Det hele startede med et tilfældigt spil bob på spil.tv2.dk i foråret 2004. Vi har ikke tal på hvor mange spil det blev til – men det blev til mange. De mange spil, chatte, sms'er og telefonsamtaler blev til en weekenddate – den 15. januar 2005.
Efter flere togture over til hinanden (Skive-Nørrebro og Nørrebro-Skive), besluttede vi at flytte sammen og starte på studier. Den 2. september 2005 flyttede vi sammen i en lejlighed i Æbleparken, Søhus (i Odense).

Anders blev færdig som datamatiker november 2008 og fik job i Glostrup maj 2009. Majbritt blev færdig som ergoterapeut juni 2009. Derefter gik jagten på et sted at bo på Sjælland og vi fandt hurtigt en lejebolig/dobbelthus på Langager i Gevninge (ved Roskilde).
Efter længere tids leden fik Majbritt vikarjob i Lejre og senere en fast stilling i Odsherred.

I 2013 fyldte Majbritt rundt, og Anders gav hende et romantisk weekendophold i fødselsdagsgave. Dette blev brugt i maj måned på hotel Comwell i Holte. En dejlig weekend med solskin, gåtur i en nærliggende skov og en lækker middag, blev rundet af med et frieri af Anders. Hvortil Majbritt sagde JA!

Året 2015 er allerede blevet et stort år – vi kan fejre 10 års dag for vores første date og flytning. Og vi topper det op med vores bryllup den 15. august.